12. júla 2012 PR správyŠport od PRservis.skSITA Diskusia()

INBA WORLD CHAMPIONSHIP 2012 KARLOVE VARY

BRATISLAVA 12. júla – Koloman Tóth: „Som nesmierne rád, že som sa jej mohol zúčastniť aj ja a to hlavne pričinením firmy Kompava s.r.o. Promotér súťaže, p. Tomáš Procházka, tento rok, kvôli súbežne prebiehajúcemu Filmovému festivalu, vybral za dejisko konania KV Aréna. Vybral veľmi dobre,lebo KV Aréna sa stala dôstojným stánkom tejto súťaže. Vzdávam česť a uznanie organizačnému tímu, na čele s T. Procházkom, ktorý ako vždy, aj teraz pripravil úžasné, do detailov pripravené športové podujatie. Všetky súťažné kategórie boli obsadené kvalitnými športovcami, čím nemala uľahčenú prácu ani porota. O tom svedčí aj moja kategória Super Masters od 50–60 rokov, kde nás bolo 8 súťažiacich, z rôznych kútov sveta. Počas súťaže bola vynikajúca atmosféra, či už v hľadisku divákov, ktorí zanietene povzbudzovali svojich favoritov,ale aj v zákulisí, medzi športovcami – “súpermi„. Závodilo sa mi naozaj veľmi dobre!“

Celá akcia, ktorá bola časove i organizačne veľmi náročná, bola zvládnutá na výbornú!“

KOLOMAN TÓTH – 1. miesto v kategórii SUPER MASTERS (50-60 rokov)

Srdečne gratulujeme Kolemanovi Tóthovi, ktorý sa stav v sobotu 30.6.2012 v Karlových Varoch na MS INBA víťazom svojej kategórie Super Masters (50 – 60 rokov). Nikto ani na moment nepochyboval o Kolemanovom víťazstve, ktoré bolo už na prvý pohľad spomedzi konkurencie jasné. Perfektné vypracovaný každý kúsok teľa, simetrická postava a pozitívne naladený sa ani inak nemohol umiestniť. Sme veľmi radi, že aj vďaka výrobkom a spolupráci s firmou Kompava sa môžeme všade na svete pochváliť takýmito úžasnými športovcami a hlavne osobnosťami medzi ktoré určite patrí Koleman Tóth.

bx

Legalsummit (nielen) o reforme justície: Témou dňa bude aj inováciami budovaný právny štát Blíži sa finále ocenenia Schneider Electric Sustainability Impact Awards. Porotu zaujalo aj riešenie zo Slovenska

Z kategórie Šport