10. júla 2014 PR správyInformačné technológie od PRservis.skSITA Diskusia()

IBM predstavila piatu generáciu Connections

BRATISLAVA 10. júla – Spoločnosť IBM (NYSE: IBM) predstavila v prostredí cloudu sociálny softvér, ktorý umožní zákazníkom lepšie spojenie, spoluprácu a zdieľanie informácií s kľúčovými členmi tímu v rámci podniku, ako aj s obchodnými partnermi. Najnovšia verzia podnikovej sociálnej siete IBM Connections poskytuje zákazníkom z akéhokoľvek zariadenia a bezpečne, otvorenú a plne integrovanú sadu nástrojov na sociálnu komunikáciu a spoluprácu v reálnom čase, analýzy, ako aj nástroje pre správu obsahu.

Podľa prieskumnej spoločnosti IDC je IBM celosvetovým lídrom na trhu s podnikovým sociálnym softvérom. IBM Connections pomáha firmám a organizáciám dosiahnuť užšiu spoluprácu a lepšie zaangažovanie zákazníkov, zamestnancov, obchodných partnerov a tretích strán.

Potreba prehĺbiť zaangažovanie sa zamestnancov na firemnom dianí rýchlo rastie. Podľa výsledkov posledného prieskumu IBM C-suite study, realizovaného medzi 4200 vrcholovými manažérmi po celom svete, až 90 percent dopytovaných očakáva zvýšenie spolupráce prostredníctvom sociálnych sietí a nástrojov digitálnej komunikácie. Výzvou je pre firmy dnes, vyriešiť otázku, ako bezpečne zdieľať relevantné informácie od odborníkov tak, aby sa premenili na príležitosti na rast v biznise.

Podniková sociálna platforma IBM Connections 5 je prístupná v cloude, vďaka čomu je rýchlejšie a oveľa ľahšie dostupná pre zákazníkov. IBM Connections 5 umožňuje zdieľanie relevantného obsahu medzi internými a externými užívateľmi, pomocou jednoduchého zdieľania súborov a cez integrované sociálne nástroje na spoluprácu. IBM Connections 5 platformu možno veľmi rýchlo nasadiť v podnikovom prostredí. Umožňuje synchronizáciu podnikových súborov a dokumentov. Na sociálnu platformu IBM Connections sa v súčasnosti spoliehajú už tisícky firiem po celom svete. Sociálny softvér IBM Connections im umožňuje zvýšiť produktivitu ich zamestnancov, ako aj dosiahnuť lepšiu zaangažovanosť na dianí vo firme. Už v januári tohto roka spoločnosť IBM oznámila zámer priniesť do cloudu funkcie svojho e-mailu, ponuku v oblasti sociálnych kolaboračných nástrojov, chatovacích nástrojov, kalendára, kancelárskeho balíka a ďalšie pod jednou značkou IBM Connections.

Viac informácií nájdete na:

Viac informácií o Connections 5 nájdete na:

Obrázky k téme nájdete na:

O IBM
Spoločnosť IBM je jednou z najväčších IT spoločností na svete a pod názvom International Business Machines poskytuje klientom svoje služby už viac ako 100 rokov. Celosvetovo pôsobí vo vyše 170 krajinách, pričom neustále rozširuje svoje geografické pokrytie, a zamestnáva vyše 430 tisíc zamestnancov. Poslaním spoločnosti IBM je pomocou integrovaných, flexibilných a efektívnych riešení pomáhať svojim zákazníkom redukovať náklady a zvýšiť tak ich konkurencieschopnosť na trhu. Na Slovensku spoločnosť IBM aktívne pôsobí od roku 1990. Samostatná pobočka IBM Slovensko s.r.o. bola založená 7. decembra 1992 a jej generálnym riaditeľom je Martin Murgáč. Hlavné sídlo IBM Slovensko sa nachádza v Bratislave s pobočkami v Banskej Bystrici a Košiciach.

ax

Dvadsať poschodí spoločne pešo po každom obede, turistické oddiely či psychoterapia online. Union prináša zamestnávateľom ocenenia a inšpiráciu Investície v roku 2024? Odborníci odporúčajú okrem tradičných investícií sledovať aj nové príležitosti

Z kategórie Informačné technológie