14. augusta 2014 PR správyInformačné technológie od PRservis.skSITA Diskusia()

Gartner označila IBM za jediného lídra v mobilných službách

BRATISLAVA 14. augusta – Spoločnosť IBM (NYSE: IBM) bola analytickou spoločnosťou Gartner vymenovaná za lídra v kvadrante manažovaných mobilných služieb za rok 2014.

Spoločnosť Gartner vo svojej správe Magic Quadrant pre oblasť manažovaných mobilných služieb za rok 2014 hodnotila spolu 14 dodávateľov, pričom spoločnosť IBM označila za jediného lídra v tejto oblasti, na základe kompletnosti vízií a schopnosti realizovať ich v praxi. Vedúce postavenie IBM na trhu informačných technológií a konzultačných služieb, umožňuje spoločnosti prinášať, kvalitné mobilné riešenia do sveta biznisu.

IBM svojim zákazníkom pomáha vybrať si správne technológie, šité na mieru ich potrebám, ktoré im pomôžu dosiahnuť ešte lepšie obchodné výsledky. Oblasť mobilných služieb spoločnosti IBM, je súčasťou portfólia produktov IBM MobileFirst. Platforma IBM MobileFirst umožňuje podnikom vytvárať mobilné aplikácie, chrániť a spravovať firemnú mobilnú infraštruktúru tak, aby bola príťažlivá pre čo najväčší počet zákazníkov daných spoločností.

IBM pomáha firmám naplno odkryť potenciál mobilných podnikových služieb s riešeniami schopnými vysporiadať sa so zložitými problémami, ktoré zároveň vedú k neustálemu zlepšovaniu obchodných výsledkov.

„Sme presvedčení, že vymenovanie spoločnosti IBM za jediného lídra v správe prieskumnej agentúry Gartner Magic Quadrant pre oblasť manažovaných mobilných služieb, je ocenením nášho záväzku doviesť podniky do éry mobilného podnikania, a transformovať ich prevádzku dnes, ako aj v budúcnosti,“ povedal pri tejto príležitosti Rich Esposito, generálny riaditeľ IBM Global Mobility Services.

Viac informácií nájdete:

Fotografie k tlačovej správe nájdete:

O IBM
Spoločnosť IBM je jednou z najväčších IT spoločností na svete a pod názvom International Business Machines poskytuje klientom svoje služby už viac ako 100 rokov. Celosvetovo pôsobí vo vyše 170 krajinách, pričom neustále rozširuje svoje geografické pokrytie, a zamestnáva vyše 430 tisíc zamestnancov. Poslaním spoločnosti IBM je pomocou integrovaných, flexibilných a efektívnych riešení pomáhať svojim zákazníkom redukovať náklady a zvýšiť tak ich konkurencieschopnosť na trhu. Na Slovensku spoločnosť IBM aktívne pôsobí od roku 1990. Samostatná pobočka IBM Slovensko s.r.o. bola založená 7. decembra 1992 a jej generálnym riaditeľom je Martin Murgáč. Hlavné sídlo IBM Slovensko sa nachádza v Bratislave s pobočkami v Banskej Bystrici a Košiciach.

ax

Riešenia založené na perimetri v porovnaní s riešeniami založenými na izolácii Slovenské firmy zaostávajú v digitalizácii. Digital Transformation Summit ich chce povzbudiť, aby sa nových trendov nebáli

Z kategórie Informačné technológie