14. novembra 2014 PR správyŠport od PRservis.skSITA Diskusia()

Bratislava privíta svetovú špičku v kickboxe

BRATISLAVA 14. novembra – Štyridsaťosem špičkových profesionálov z pätnástich krajín sa predstaví v súbojoch na svetovom šampionáte v kickboxe série W5. Dejiskom majstrovstiev, 29. a 30. novembra, bude bratislavská Incheba Expo Aréna. Podujatie sa bude niesť v duchu témy „Crossroad of times – Na križovatke čias“. Očakávaným súbojom o titul majstra sveta v kategórii 77 kg bude revanš slovenskej hviezdy Vladimíra „Dracula“ Moravčíka a holandského bojovníka Darryla „Master KO“ Sichtmana. Na MS tak nebude chýbať absolútna svetová i slovenská špička!

Organizátori šampionátu by radi slovenskému publiku predstavili kickbox nielen ako šport, ale i životnú filozofiu, štýl. Diváci tak môžu očakávať ako kvalitné športové výkony, tak i pútavé vizuálne stvárnenie témy šampionátu. V tejto atmosfére sa počas dvoch dní bude bojovať o viacero titulov vo verzii W5. V hmotnostnej kategórii 71 kg bude zápasiť brazílsky bojovník Alexandre „Good Boy“ Cosmo a legendárny Dzhabar Askerov z Ruska. Prvýkrát sa uskutoční boj o titul Majsterky sveta spomedzi žien v hmotnostnej kategórii 56 kg. V tejto pyramíde sa zúčastní slovenská bojovníčka Lucia „The pretty beast“ Krajčovič a ruská šampiónka Julia Berezikova. Očakávaný je súboj dlhoročnej konfrontácie medzi Maxom „Dobermanom“ Shalnevim a Rudom „Roninom“ Ďuricom, ktorí budú zápasiť o Interkontinentálny opasok W5 v kategórii 67 kg.

Medzinárodné Majstrovstvá sveta W5 v kickboxe 2014 majú názov Crossroad of times – Na križovatke čias. Hlavné motto W5 je „Vyber si cestu šampióna“! Toto heslo úzko súvisí so šampiónskou ideou – v každom období histórie ľudstva sa našli ľudia, ktorí si dobrovoľne a vedome vybrali cestu šampióna. Do piatich historických období – praveku, staroveku, stredoveku, novoveku a súčasnosti – divákov prenesie „stroj času“ zostavený pomocou moderných prezentačných technológií spolu.

Podrobne o podujatí: www.W5.sk

ax

Výstava Tradícia netradične: Ľan a konopa Digitalizácia na Slovensku: firmy robia len prvý krok, chýba im ďalší rozvoj

Z kategórie Šport