Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
27. septembra 2017 PR správyŠport od PRservis.skSITA Diskusia()

Štartuje EuroChallenge: Študenti z Európy sa postavia proti Rusom

BRATISLAVA 27. septembra 2017 – Už dnes vypukne historicky po prvý raz turnaj Student Hockey EuroChallenge, ktorý je jedným z výsledkov spolupráce medzi Európskou univerzitnou hokejovou asociáciou (EUHA) a ruskou Student Hockey League (SHL). Sily si vo vzájomných zápasoch zmerajú minuloroční finalisti spomínanej SHL a Európskej univerzitnej hokejovej ligy (EUHL).

UK Praha, štvornásobný víťaz EUHL, a študenti hrajúci za UMB Hockey Team budú už navždy zapísaní ako historicky prví hráči pravidelnej univerzitnej súťaže v Európe, ktorí boli v priamej konfrontácii s vysokoškolákmi z Ruska. Zajtra vypukne v Jekaterinburgu turnaj, ktorý preverí silu a hokejové zručnosti spomínaných európskych tímov a minuloročných finalistov SHL Ural State Mining University a Moscow Aviators.

Hneď v prvom zápase budú bojovať o body hráči bystrického tímu a Moscow Aviators, v tom večernom sa predstaví Praha. Keďže sa turnaj nesie v štýle „každý s každým“, proti sebe sa postavia aj minulosezónni finalisti EUHL, a zopakujú si tak emócie spred niekoľkých mesiacov. V tretí deň si tímy súperov vymenia, následne sa bude súperiť o medaily.

Ako sa bude tímom reprezentujúcim EUHL na nadnárodnej úrovni dariť, možno sledovať na webovom sídle EUHL.

PROGRAM:27.9.2017
12:00 Moscow Aviators – UMB Hockey Team
19:00 Ural State Mining University – UK Praha

28.9.2017
10:00 Ural State Mining University – Moscow Aviators
13:30 UK Praha – UMB Hockey Team

29.9.2017
10:00 Moscow Aviators – UK Praha
13:30 Ural State Mining University – UMB Hockey Team

30.9.2017
12:00 Zápas o 3. miesto
15:00 Finále

K téme

Prihláste aj vašu školu do súťaže o Kaufland Krúžky varenia Výlety, ktoré prekvapia. Štartuje sezóna jarných Lesopotuliek

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Šport

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.