Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
5. novembra 2016 Nezaradené od PRservis.skSITA Diskusia()

HOKEJ: Slováci v Augsburgu už bez Graňáka

AUGSBURG 5. novembra (SITA) – Slovenská hokejová reprezentácia sa na Nemeckom pohári v Augsburgu predstaví v oboch víkendových zápasoch už bez obrancu Dominika Graňáka. Hráč švédskeho Rögle podľa facebookového profilu Slovenského zväzu ľadového hokeja ochorel a na turnaji sa už nepredstaví. Na Slovákov čakajú ešte duely s Kanaďanmi a Švajčiarmi.
Graňák v piatkovom víťaznom stretnutí proti Nemecku (3:1) si pripísal kanadský bod za asistenciu a dve plusky. Už pred turnajom v Augsburgu ochorel aj brankár Július Hudáček. V obrane nastupoval vo dvojici s Martinom Gernátom, pri ktorom bude od 16.00 h proti Kanade korčuľovať Eduard Šedivý. Tréner Zdeno Cíger bude „točiť“ len siedmich obrancov. V slovenskej bránke bude Jaroslav Janus, v kanadskej Barry Brust.

Zostavy zápasu Slovensko – Kanada:
Slovensko: Janus – J. Mikuš, Čajkovský, Gernát, Šedivý, Čerešňák, Jánošík, Trška – Dravecký, Cingeľ, Marcel Haščák – T. Hrnka, Suja, D. Skokan – Kudrna, Češík, Matoušek – Macík, Bortňák, B. Mráz
Kanada: Brust – Kinrade, Robinson, Genoway, Lee, Sigalet, McNeill, Lamb – Talbot, D. Roy, Kozun – Buck, Ellison, Szczechura – Clark, Holloway, Scott – Gordon, Matsumoto, Hamilton – Petersen

ru

K téme

Zažite hokejovú atmosféru už vo vlaku ZSSK Tento rok Slováci vyhrajú!

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Nezaradené

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.