Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
29. septembra 2016 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

JOJ: Úspešná premiéra kriminálky Za sklom

BRATISLAVA 29. septembra – Diváci včera večer z ponuky slovenských televízií uprednostnili TV JOJ, keď si nenechali ujsť jej spravodajské relácie a tiež prvú epizódu nového kriminálneho seriálu Za sklom. JOJ Group bola v stredu lídrom trhu v prime time v komerčnej aj univerzálnej časti publika.
Televízna skupina JOJ Group bola včera trhovou jednotkou v hlavnom vysielacom čase s 10,2 % ratingom a 32,3 % share (CS 12-54) a s 12,8 % sledovanosťou v CS 12+. Zásluhu na tom mala večerná programová ponuka televízie JOJ, ktorú diváci uprednostnili pred konkurenciou.
Najsledovanejšou reláciou stredy bolo Najlepšie počasie, ktoré na JOJke sledovalo až 621-tisíc divákov, čo v CS 12+ znamenalo skvelý 13,2 % rating a 30,1 % share a v rámci obchodne relevantnej cieľovej skupiny 9,1 % sledovanosť a 26,3 % podiel na trhu. Noviny TV JOJ si s 573-tisíc divákmi vyslúžili výborný rating 12,2 % a výkon 30,4 % (CS 12+).
Najsledovanejším nespravodajským programom dňa sa včera stal nový kriminálny seriál Za sklom, ktorého prvú epizódu si nenechalo ujsť 463-tisíc divákov starších ako 12 rokov (9,9 % Rtg a 23,4 % Shr). Rovnaký úspech zaznamenala premiéra aj v komerčnej cieľovke s 8,4 % sledovanosťou a 24,5 % trhovým podielom. Najviac divákov malo Za sklom v cieľovej skupine 45-54 rokov, pričom ženy zaznamenali vynikajúci, až 13,4 % rating a muži 11,8 % sledovanosť.
Mimoriadne pozitívny ohlas si nová kriminálka JOJky Za sklom vyslúžila aj na sociálnych sieťach, kde diváci ocenili a vyzdvihli najmä kvalitné spracovanie seriálu, herecké výkony predstaviteľov hlavných postáv Jána Koleníka, Tomáša Maštalíra či Kamily Magálovej, a tiež hudbu, o ktorú sa v seriáli postarala slovenská kapela Korben Dallas.
Lídrom trhu v čase svojho vysielania bola včera aj podvečerná kuchárska show Moja mama varí lepšie ako tvoja (CS 12-54), pri sledovaní ktorej dosiahli diváčky vo veku 45-54 rokov 6,1 % rating.

Dáta sú analyzované v meraní LIVE + VOSDAL (Viewing On Same Day As Life) – analýza živého vysielania spojená s oneskorenou sledovanosťou prehranou v ten istý deň ako živé vysielanie.
Hodnoty sledovanosti sú uvedené za cieľové skupiny 12+ a 12-54
Zdroj dát: PMT Slovakia

Vyhlásenia a oznamy je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

es;nr

K téme

4 tipy: bezpečnosť v televízore s pripojením na internet Za 20 rokov zrealizovali zdravotní klauni na Slovensku vyše 32 000 klauniád

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Ostatné

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.