29. septembra 2016 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

JOJ: Úspešná premiéra kriminálky Za sklom

BRATISLAVA 29. septembra – Diváci včera večer z ponuky slovenských televízií uprednostnili TV JOJ, keď si nenechali ujsť jej spravodajské relácie a tiež prvú epizódu nového kriminálneho seriálu Za sklom. JOJ Group bola v stredu lídrom trhu v prime time v komerčnej aj univerzálnej časti publika.
Televízna skupina JOJ Group bola včera trhovou jednotkou v hlavnom vysielacom čase s 10,2 % ratingom a 32,3 % share (CS 12-54) a s 12,8 % sledovanosťou v CS 12+. Zásluhu na tom mala večerná programová ponuka televízie JOJ, ktorú diváci uprednostnili pred konkurenciou.
Najsledovanejšou reláciou stredy bolo Najlepšie počasie, ktoré na JOJke sledovalo až 621-tisíc divákov, čo v CS 12+ znamenalo skvelý 13,2 % rating a 30,1 % share a v rámci obchodne relevantnej cieľovej skupiny 9,1 % sledovanosť a 26,3 % podiel na trhu. Noviny TV JOJ si s 573-tisíc divákmi vyslúžili výborný rating 12,2 % a výkon 30,4 % (CS 12+).
Najsledovanejším nespravodajským programom dňa sa včera stal nový kriminálny seriál Za sklom, ktorého prvú epizódu si nenechalo ujsť 463-tisíc divákov starších ako 12 rokov (9,9 % Rtg a 23,4 % Shr). Rovnaký úspech zaznamenala premiéra aj v komerčnej cieľovke s 8,4 % sledovanosťou a 24,5 % trhovým podielom. Najviac divákov malo Za sklom v cieľovej skupine 45-54 rokov, pričom ženy zaznamenali vynikajúci, až 13,4 % rating a muži 11,8 % sledovanosť.
Mimoriadne pozitívny ohlas si nová kriminálka JOJky Za sklom vyslúžila aj na sociálnych sieťach, kde diváci ocenili a vyzdvihli najmä kvalitné spracovanie seriálu, herecké výkony predstaviteľov hlavných postáv Jána Koleníka, Tomáša Maštalíra či Kamily Magálovej, a tiež hudbu, o ktorú sa v seriáli postarala slovenská kapela Korben Dallas.
Lídrom trhu v čase svojho vysielania bola včera aj podvečerná kuchárska show Moja mama varí lepšie ako tvoja (CS 12-54), pri sledovaní ktorej dosiahli diváčky vo veku 45-54 rokov 6,1 % rating.

Dáta sú analyzované v meraní LIVE + VOSDAL (Viewing On Same Day As Life) – analýza živého vysielania spojená s oneskorenou sledovanosťou prehranou v ten istý deň ako živé vysielanie.
Hodnoty sledovanosti sú uvedené za cieľové skupiny 12+ a 12-54
Zdroj dát: PMT Slovakia

es;nr

4 tipy: bezpečnosť v televízore s pripojením na internet Za 20 rokov zrealizovali zdravotní klauni na Slovensku vyše 32 000 klauniád