Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
21. septembra 2016 PR správyInformačné technológie od PRservis.skSITA Diskusia()

E-Talent podporí študentské projekty čiastkou 5 000 

O finančný príspevok môžu požiadať výskumníci z odboru aplikovanej a priemyselnej informatiky do 4. novembra.

Mnohé inovatívne originálne a hlavne pre ľudstvo využiteľné projekty sa často realizujú najmä vďaka finančnej podpore nadácií. Príkladom je novootvorený grantový program E-Talent Nadácie Tatra banky, ktorý už v minulosti podporil aktívne skupiny zložené zo študentov všetkých troch stupňov štúdia, učiteľov a pracovníkov, ktorí sa venujú výskumu v odbore aplikovanej a priemyselnej informatiky. V roku 2015 program podporil aj úspešné projekty ako Atmosférická sonda merajúca fyzikálne veličiny či Vzducholoď pre inteligentné dopravné systémy, ktorá bude v budúcnosti využitá na mapovanie premávky, optimalizáciu riadenia a podobne.

Uzávierka predkladania nových žiadostí: 4. novembra 2016
Suma určená na prerozdelenie: 25 000 
Maximálna výška podpory na jeden projekt: 5 000 .

Predkladané projekty by mali nadväzovať na vzdelávací proces a zároveň sledovať obsahové kritériá programu: originalitu, inovatívnosť alebo invenčnosť predmetu výskumu, praktickú využiteľnosť výstupov výskumu, výsledkov výskumu na zlepšovanie vzdelávacieho procesu na vybraných fakultách technického zamerania a na odboroch aplikovanej a priemyselnej informatiky slovenských vysokých škôl.

Bližšie informácie: E-talent

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

tk

K téme

Zažite hokejovú atmosféru už vo vlaku ZSSK Samsung podporuje dvoch nádejných mladých olympionikov zo Slovenska a Česka, skejtbordistu a plavkyňu

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Informačné technológie

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.