Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
6. decembra 2013 PR správyInformačné technológie od PRservis.skSITA Diskusia()

Accenture pomôže zákazníkom využiť prvky digitálneho sveta

BRATISLAVA 6. decembra – Accenture Digital, nová divízia spoločnosti Accenture (NYSE: ACN), pomôže zákazníkom z rôznych odvetví využiť potenciál digitálneho prostredia a hľadať nové príležitosti pre rast či pre zlepšovanie zákazníckych služieb.

Accenture Digital poskytne široké portfólio biznisových a technologických služieb – od návrhu digitálnej stratégie, cez zavádzanie mobilných technológií a služieb, až po prevádzkovanie digitálnych procesov pre svojich klientov. Vďaka kombinácii existujúcich služieb v oblasti digitálneho marketingu, analýz dát a mobility – vrátane začlenenia Accenture Interactive, ktoré poskytuje digitálne služby – pomôže Accenture Digital zužitkovať naplno potenciál mobilných zariadení, získavať analýzami z dát užitočné informácie a zlepšiť tak napríklad vzťahy so zákazníkmi a zvýšiť ich lojalitu.

„Digitálne prostredie od základu zmenilo spôsob, akým naši klienti fungujú a podnikajú, či už ide o interakcie so zákazníkmi či dodávateľmi, alebo o spôsob akým riadia zamestnancov,“ uviedol Pierre Nanterme, generálny riaditeľ Accenture. Firmy, ktoré chcú dlhodobo uspieť, sa podľa neho musia naučiť využívať digitálny priestor a spoločnosť Accenture má všetky predpoklady k tomu, aby im v tom pomohla.

Accenture Digital má k dispozícii 23 000 odborníkov, špičkové know-how v oblastiach cloudu, systémovej integrácie a podnikových aplikácií, ako aj globálnu sieť podporných centier, ktoré sú firmám pripravené pomôcť transformovať ich biznis v digitálnom priestore.

„Poznáme digitálne prostredie, máme rozsiahle skúsenosti z jednotlivých odvetví priemyslu a globálnu pôsobnosť, vďaka čomu sme pre podniky vhodný partner pre akékoľvek aktivity a projekty v digitálnom svete,“ dodal Michael Sutcliff, novovymenovaný riaditeľ Accenture Digital.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

ax

K téme

V roku 2024 budú kľúčové technológie, ktoré zvýšia ľudskú produktivitu a kreativitu, ukazuje nová správa Accenture Technology Vision Firemná výzva za zlepšenie právneho postavenia LGBTI+ ľudí na Slovensku získala Cenu Inakosti

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Informačné technológie

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.