Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
7. júna 2013 PR správyŠport od PRservis.skSITA Diskusia()

Jedinečná akcia po prvýkrát na Slovensku!

BRATISLAVA 7. júna – Najväčšia sieť fitnes centier na Slovensku GOLEM CLUB (55 tisíc členov / www.golemclub.sk) Vás pozýva na jedinečný fight, súboj špičkových športových osobností, ktorý bude súčasťou športového eventu roka „GOLEM FUN DAY“!

Hráči KHL HC Slovan Bratislava si oddýchnutí po dovolenkách zmerajú sily so svetovým šampiónom v Muay Thai, najlepším slovenským thajboxerom Vladom Moravčíkom (Svetový šampión I-1 WMC v Muay Thai 2010, Svetový šampión W5 league v K-1 do 75kg 2010, Interkontinentálny šampión WPMF v Muay Thai 2010, Majster Európy v thajboxe profiligy Muay Thai najprestížnejšej série WMC do 76 kg 2013). Roman Kukumberg, Michel Miklík, Jaroslav Janus, Martin Štajnoch Vám ukážu či vedia rozdávať tvrdé rany nielen na ľade ale aj v boxerskom ringu!

9. júna na Štefánikovom námestí pri Eurovea v Bratislave títo úspešní športovci predvedú okrem iného aj najmodernejší spôsob dynamického funkčného tréningu, ktorým sa udržujú vo forme v zahraničí pod vedením kvalifikovaných trénerov GOLEM CLUBU. Golem Fight začína o 15.00.

Stiahnite si kompletný program podujatia na:
https://sita.sk/download/3047/golem-club.pdf

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

ax

K téme

Ako prežiť veľkonočné sviatky v regióne Vysoké Tatry? Čarovný les a mágia v tretej knihe série Dievča menom Willow

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Šport

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.