Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
2. októbra 2012 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Slovensko-cyperská tematická výstava v galérii Slovenského rozhlasu

BRATISLAVA 2. októbra – Galéria Slovenského rozhlasu pozýva verejnosť na slovensko-cyperskú tematickú výstavu Afrodita – bohyňa lásky a krásy. Záštitu nad výstavou prevzal veľvyslanec Cyperskej republiky v SR Marios Kountourides. Afrodita očami viac ako tridsiatich piatich slovenských výtvarných umelcov, dvoch cyperských výtvarníkov a dvadsiatich diel z dvoch tisíc prác žiakov cyperských stredných škôl.

Pri príležitosti cyperského predsedníctva EÚ sa konala výtvarná súťaž cyperských stredoškolákov na tému Afrodita. Zúčastnilo sa na nej viac ako dvetisíc žiakov. Dostali kovové pláty kopírujúce tvar sochy bohyne Afrodity zo starovekého mesta Soloi vo výške 40 cm, ktoré spracovali podľa vlastnej fantázie. Najúspešnejšie výtvarné práce zdobia rokovacie miestnosti Európskej únie. Skromná ukážka týchto zaujímavých diel je sprievodnou súčasťou výstavy Afrodita – bohyňa lásky a krásy v Galérii Slovenského rozhlasu. Výstava je otvorená počas pracovných dní od 10.00 do 17.00 h a potrvá do 19. októbra 2012.

Galéria Slovenského rozhlasu – výstavy 2012

3. 10. – 19. 10. 2012 – Afrodita – bohyňa lásky a krásy
Slovensko-cyperská tematická výstava pod záštitou cyperského veľvyslanca

23. 10. – 2. 11. 2012 – Biela – modrá – červená
Medzinárodná výstava výtvarníkov z európskych štátov, ktorých štátna vlajka je vo farbách bielej, modrej a červenej. Výstava putuje po všetkých hlavných mestách týchto krajín.

13. 11. – 30. 11. 2012 – Junior dizajn fest
Medzinárodná súťažná prehliadka prác študentov stredných umeleckých škôl

7. 12. – 21. 12. 2012 – Svet v obrazoch
Výstava obrazov slovenského združenia Artem v spolupráci s chorvátskym združením Makek – Paradiso

Mgr. Richard Šümeghy
Hovorca Rozhlasu a televízie Slovenska

Vyhlásenia a oznamy je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

bx;mt

K téme

Lidl sa ešte viac priblížil k svojim dodávateľom Partners Investments spravuje už viac než 400 miliónov eur

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Ostatné

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.