Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
28. júna 2012 PR správyZdravie od PRservis.skSITA Diskusia()

ARTISTRY™ Výrazne predlžujúca maskara

BRATISLAVA 28. júna – Nech je vašim cieľom predĺžiť, zväčšiť objem, oddeliť alebo zdvihnúť mihalnice, ARTISTRY™ Výrazne predlžujúca maskara spĺňa všetky tieto požiadavky. Od jednoduchého zvýraznenia k vytvoreniu extrémne dlhých, bohatých mihalníc dramatického vzhľadu.

ARTISTRY™ Výrazne predlžujúca maskara obsahuje blahodarné zložky, ktoré k mihalniciam priľnú a zaistia im plný, hustý a predĺžený vzhľad. Prelomové zloženie s vitamínom A a E poskytuje neuveriteľné výsledky, ponúka zväčšujúce a predlžujúce riešenie vyhovujúce potrebám ktorejkoľvek ženy pomocou jedného výrobku. Inovatívny štetec bol špeciálne navrhnutý pre rovnomernú aplikáciu maskary, aby zväčšil objem každej jednotlivej mihalnice.
ARTISTRY™ Výrazne predlžujúca maskara má husté krémovité zloženie, čím sa ľahko nanáša a vydrží celý deň. Vďaka zloženiu, ktoré sa môže prispôsobiť každej požiadavke, si ženy môžu podľa počtu nanesených vrstiev zvoliť objem aj dĺžku mihalníc. Jedna vrstva – prirodzený vzhľad, dve vrstvy – výrazný vzhľad, tri vrstvy – dramatický vzhľad.

Obal navrhol Olivier Van Doorn, medzinárodne uznávaný kreatívny vizionár, v súlade s novým vzhľadom výrobkovej rady ARTISTRYTM s vysoko lesklým čiernym obalom, zlatým logom a dekoráciou.

Doporučená MOC: 26,68 

Amway je vedúcou svetovou spoločnosťou v oblasti priameho predaja. V roku 2011 vykázala celosvetové tržby vo výške 10,8 mld. USD. Spoločnosť bola založená v Michigane v USA v roku 1959. V súčasnosti pôsobí vo viac ako 80 krajinách sveta. Celosvetovo s ňou v súčasnosti spolupracuje viac ako 3 mil. vlastníkov podnikania Amway. V súčasnosti ponúka spotrebiteľom viac než 450 položiek, ktoré zahŕňajú výrobky kozmetiky značky ARTISTRY™, výživové doplnky značky NUTRILITE™, výrobky starostlivosti o telo (Satinique™, Glister™, Hymm™, Tolsom™) a starostlivosti o domácnosť (L.O.C.™ a SA8™).

Ďalšie informácie na: www.amway.com, www.amway.sk

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

ax

K téme

Cirque du Soleil Entertainment Group confirms closing of sale transaction and emergence from creditor protection Záujem o podnikanie rastie, hlavne medzi mladými ľudmi

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Zdravie

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.