15. júna 2017 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RVTS: Zem spieva medzi finalistami medzinárodnej súťaže Pitch&Play Live

BRATISLAVA 15. júna – Komisia zložená z rešpektovaných televíznych expertov zaradila Zem spieva medzi troch finalistov medzinárodnej súťaže Pitch & Play Live. Informácie o finalistoch poskytla spoločnosť CEETV, súťaž je súčasťou medzinárodného televízneho veľtrhu NATPE v Budapešti.

Zem spieva sa podarilo uspieť v konkurencii ďalších 10 formátov zo 7 krajín, odborná komisia v zložení Samantha Ferguson (Banijay Rights), Jonathan Tuovinen (Rabbit Films), Elwin de Groot (Armoza Formats’€), Georgi R. Chakarov (CEETV) a Dann Novak (NATPE) nakoniec vybrala tri európske formáty, ktoré postúpili do finálového výberu. Popri Zem spieva sa do finále prebojovali slovinský program Start Up Slovenia televíznej spoločnosti POP TV a SuperYou! ruskej televízie NTV.

Každý z formátov bol posudzovaný na základe troch kritérií: originalita, univerzálnosť a medzinárodný televízny potenciál. Každý z členov komisie po posúdení uvedených kritérií hodnotil jednotlivé formáty na stupnici od 1 do 5, televízne formáty z najvyšším počtom bodov sa dostali do finálovej trojky.

Víťaza vyberú organizátori súťaže na medzinárodnom veľtrhu NATPE, ktorý sa koná od 19. do 22. júna v Budapešti.

Doplňujúce informácie:

Web súťaže http://ceetv.net/pitchplay/index

CEETV je sieť televíznych expertov a profesionálov zo strednej a východnej Európy, ktorá sleduje vývoj na európskom televíznom trhu a aktuálne trendy na poli televíznych formátov v 20 európskych krajinách. Viac o CEETV http://www.ceetv.net/openInfo?type=1

Táto informácia je komerčným oznámením a je odvysielaná v znení dodanom klientom bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA za jej obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá.
www.prservis.sk; email: prservis@sita.sk

Nicholas Sparks a jeho nový romantický príbeh Vysnívaná zem Toto sú odpovede na čudné otázky, ktoré by vám nenapadlo si položiť

Z kategórie Ostatné