11. októbra 2013 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Za donášku jedla v Bratislave už môžete platiť aj online

BRATISLAVA 11. októbra – Internetový portál ham.sk, ktorý združuje vo svojej ponuke veľké množstvo reštauračných prevádzok z celej Bratislavy, rozširuje svoje portfólio služieb. Zákazníci portálu ham.sk budú môcť odteraz platiť za donášku jedla nielen v hotovosti či gastrolístkami, ale aj online – platobnou kartou. Takúto možnosť zatiaľ neponúka žiadny z konkurenčných portálov.

Ham.sk je nový portál zameraný na rozvoz jedla v rámci Bratislavy. Portál má ambíciu poskytnúť maximálny komfort pre klienta a stať sa priekopníkom na trhu spojeného s donáškou jedla. „Filozofiou projektu je čo najflexibilnejšie reagovať na potreby a požiadavky zákazníka. Jednou z požiadaviek, ktorú sme počas fungovania zaznamenali, bola možnosť platby kartou. Táto možnosť bola z hľadiska vylepšenia služieb jedna z najpreferovanejších, a preto sme sa ju rozhodli zaviesť do praxe a vyjsť našim zákazníkom v ústrety,“ vysvetľuje šéf projektu Boris Gombarčík, z portálu ham.sk.

Portál prináša jednoduché a prehľadné objednávkové menu, kde si zákazník môže vybrať z bohatej ponuky reštaurácií v hlavnom meste. Navyše ham.sk dokáže zabezpečiť rozvoz jedla aj z tých prevádzok, ktoré ho bežne neponúkajú. „Sami máme často chuť na jedlo z obľúbenej reštaurácie, ktorá štandardne rozvoz nezabezpečuje,“ uviedol Boris Gombarčík. „Preto sme sa rozhodli vytvoriť vlastnú kuriérsku službu, ktorá sa postará o donášku aj z reštaurácií, kde to inak nie je možné.“ Podmienkou je, aby reštaurácia bola súčasťou portálu ham.sk. O efektivite tejto služby, svedčí aj fakt, že sa do projektu zapojilo už viac než 50 prevádzok.

Boris Gombarčík
šéf projektu ham.sk
e-mail: borgo@ham.sk

Odporúčané články