Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
16. februára 2016 PR správyKultúra od PRservis.skSITA Diskusia()

Nová historická romanca Múdra a bohatá

„Po románe Jedna svadba nestačí prichádza Jane Ashfordová s novou skvostnou regentskou romancou, ktorá poteší dlhoročných priaznivcov a nepochybne jej získa mnohých nových,“ napísal Library Journal.
Jane Ashfordová si získala aj desaťtisíce slovenských fanúšičiek, ktoré sa dočkali – vyšla Múdra a bohatá.

Hlavná hrdinka Clare Greenoughová je síce mimoriadne bystrá a pôvabná, ale aj chudobná ako kostolná myš. A tak sa celé roky musí uspokojiť s nevďačnou prácou vychovávateľky.

Keď sa nečakane dozvie, že zdedila veľký majetok, je šťastím bez seba. Má to však jeden háčik: kým sa nevydá, jej peniaze bude spravovať chamtivý bratanec Simon. Jediným východiskom je nájsť si vhodného manžela, ochotného pristúpiť na dohodu, že rozhodovanie o financiách prenechá

Keď Clare spozná príťažlivého Jamesa Boleigha, siedmeho baróna z Trehearthu, ktorý zúfalo potrebuje peniaze na záchranu rodičovského majetku, vyzerá to, že našla toho pravého. A keď medzi nimi navyše preskočí povestná iskra, je rozhodnuté – Clare s Jamiem sa zosobášia. Netrvá však dlho a obaja pochopia, že ich dohodnuté manželstvo nebude prechádzka ružovou záhradou.

Jamie postupne odhaľuje svoje tajomstvá i zámer spravovať rodinné financie. Clare je zasa tvrdohlavá a nemieni mu v ničom ustúpiť. A tak sa ich spočiatku idylický vzťah mení na boj…

Múdra a bohatá je očarujúci príbeh o sprisahaní, ktoré sa vymkne spod kontroly. Je to príbeh plný zmyselnosti, vášne, ktorý je radosť čítať. Realistické postavy, vynikajúci štýl, pútavá zápletka – „dokonalá regentská romanca,“ dodáva prestížny Publisher Weekly.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

tk

K téme

Nová éra je tu. Samsung predstavil inovatívnu sériu AI televízorov Značka Ayvens vstúpila už aj na slovenský trh. Stáva sa najväčším hráčom na trhu udržateľnej mobility

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Kultúra

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.