Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
23. mája 2014 PR správyKultúra od PRservis.skSITA Diskusia()

ASB GALA 2014 – Slávnostné vyhlásenie ocenení

BRATISLAVA 23. mája – Časopis ASB v spolupráci s týždenníkom TREND zorganizovali 22. mája 2014 v poradí už 8. ročník slávnostného odovzdávania ocenení spoločnostiam a jednotlivcom pôsobiacim v oblasti stavebníctva, architektúry a developingu.

Vyvrcholením podujatia pod názvom ASB GALA 2014 bolo vyhlásenie výsledkov hlasovania odbornej poroty a verejnosti v kategóriách:

– ASB Osobnosť architektúry a stavebníctva 2014
– ASB Developer roka 2014
– ASB Stavebná firma roka 2014

ASB GALA je prestížne podujatie s cieľom oceniť osobnosti a firmy pôsobiace v oblasti architektúry a stavebníctva a jeho poslaním je zároveň aj poukázať na aktuálne dianie v tejto oblasti. Počas galavečera boli vyhlásené aj výsledky hlasovania verejnosti, ktoré prebiehalo na odbornom portáli www.asb.sk.

Rozhodnutie o tom, ktoré osobnosti a subjekty sa stanú laureátmi týchto prestížnych cien, mala vo svojich rukách začiatkom roka 2014 nominačná komisia. Víťazov a výhercov hlavných cien následne určila odborná porota pozostávajúca z osobností slovenského stavebníctva, architektúry, zástupcov štátnej správy a samosprávy, ako aj z predstaviteľov odborných združení a komôr.

Počet subjektov, ktoré sa zapojili do hodnotenia v projekte ASB GALA a vyjadrili svoj názor, prevýšil tento rok 100. Na portáli www.asb.sk paralelne prebiehalo hlasovanie širokej verejnosti, na základe ktorého sa určili víťazi internetovej ceny.

Hlavné ceny získali:

ASB Osobnosť architektúry a stavebníctva 2014
Ing. arch. Ľubomír Závodný

ASB Developer roka 2014
YIT REDING, a. s.

ASB Stavebná firma roka 2014
YIT REDING, a. s.

Z hlasovania verejnosti vzišli a ocenenie získali títo víťazi:

ASB Osobnosť architektúry a stavebníctva podľa www.asb.sk
Hosť. prof. Ing. Anton Bezák, PhD.

ASB Developer roka podľa www.asb.sk
J&T REAL ESTATE, a. s..

ASB Stavebná firma roka podľa www.asb.sk
Skanska SK, a.s.

Spestrením slávnostného ASB GALA večera 2014, ktorý sa konal v priestoroch Tower Stage v Bratislave pre vyše 200 hostí bola Szidi Tobias. Oficiálnu časť večera moderoval Matej Šišolák.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

bx

K téme

Budova Pavilónu špičkových technológií UK nominovaná na Stavbu roka 2024 Vedenie českého ASBIS-u preberá Andrej Buchamer

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Kultúra

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.