18. decembra 2012 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Vianočná kapustnica pre seniorov a zdravotne ťažko postihnutých

BRATISLAVA 18. decembra – Občianske združenie IVRA spoločne s Jednotou dôchodcov na Slovensku pozývajú na Vianočnú kapustnicu v stredu 19.12.2012 od 9.30 hod do 11.00 hod na nádvorí – vonku na Ventúrskej ulici č. 5. Chceme takto priblížiť atmosféru Vianoc aj seniorom a zdravotne ťažko postihnutým v zariadeniach sociálnych služieb a kluboch dôchodcov. Naše organizácie sa celoročne venujú zlepšovaniu podmienok a kvalite života sociálne najslabších. Chceme zároveň umožniť v predvianočnom čase jednotlivým zariadeniam a klubom dôchodcov prezentovať svoju činnosť (vianočné výšivky, koláčiky, betlehemy a pod). Podujatie príde podporiť a kapustnicu Vám bude servírovať herec Ľubomír Paulovič. Tešíme sa na Vašu účasť a srdečne všetkých pozývame.

Ján Lipiansky za JDS a Martin Halás za IVRA

es;mt

dm podporuje svojich spolupracovníkov vo využití pracovného času na dobré skutky Vianoce spájame s pomocou druhým. Ľudia na Slovensku však radi pomáhajú počas celého roka

Z kategórie Ostatné