27. júna 2013 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

V Horných Semerovciach oslavujú MDD hneď dvakrát

BRATISLAVA 27. júna – Bohatý program, oslava úspešného projektu, deň venovaný deťom a ich rodičom – V obci Horné Semerovce sa túto sobotu slávi Deň detí.

O tom, že osláv, a najmä tých detských, nie je nikdy dosť, sú presvedčení aj obyvatelia Horných Semeroviec. Už túto sobotu, 29. júna, zorganizovali pre tých najmenších veľkú oslavu ich sviatku, ktorú bude sprevádzať nefalšovaná zábava, podčiarknutá detskými hrami a súťažami, ako aj lákavé atrakcie, akými sú napríklad skákací hrad či maľovanie na tvár. Program dokonca spestria sokoliari a jazda na koňoch. Záver podujatia bude patriť opekačke.

Súčasťou bohatého programu s názvom „Deň detí“ bude aj oslava úspešného ukončenia projektu „Stop čiernym skládkam“, ktorému sa minulý rok, počas prvého ročníka programu SPPoločne, podarilo vo verejnom online hlasovaní získať úctyhodných 1 058 hlasov, čím si projekt vybojoval finančnú podporu vo výške 6 339 eur.

„Som veľmi rád, že sa naša obec úspešne uchádzala o hlasy verejnosti v grantovom programe SPPoločne, pretože pre nás to bola jedna z šancí ako zrealizovať naše plány, zveľaďovať a skultúrniť život v našej komunite,“ povedal starosta obce Horné Semerovce Tomáš Pásztor. Vďaka iniciatíve obce a pomoci grantového programu SPPoločne stojí dnes na mieste niekdajšej čiernej skládky nádherné detské ihrisko a vyrástla tu i nová zeleň. Súčasťou filozofie projektu je šírenie osvety medzi ľuďmi, ktorej súčasťou sú cenné informácie o tom, ako šetriť energiu či separovať odpad.

Príďte už túto sobotu o 09:00 na futbalové ihrisko v Horných Semerovciach a zažite spolu so svojimi deťmi deň plný zábavy!

Projekt „Stop čiernym skládkam,“ bol zrealizovaný vďaka finančnej podpore programu SPPoločne, ktorý úspešne prebieha už druhý rok pod záštitou spoločnosti SPP, Nadácie SPP a EkoFondu. Je založený na adresnej pomoci konkrétnym ľuďom a komunitám vo všetkých regiónoch Slovenska. Základným kameňom účasti v programe je prihlásenie projektu do jednej z dvoch kategórií: SPPoločne pre ľudí a SPPoločne pre domovinu. Následne prebieha užší výber projektov odbornou hodnotiacou komisiou a verejné online hlasovanie. Počas prvého ročníka projektu si finančnú pomoc v podobe 320 000 eur nakoniec rozdelilo 43 projektov s najväčším počtom hlasov, medzi nimi aj premena čiernej skládky na detské ihrisko. V súčasnosti prebieha druhý ročník programu, ktorý sa dnešným dňom dostáva do svojej tretej fázy, kedy spoznáme mená tohtoročných úspešných projektov.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk.

Audit významného maloobchodníka v EU Poultry dopadol na jednotku „Zabehnutá kosť“ minulé sviatky potrápila takmer 80 poistencov Unionu! Poisťovňa upozorňuje, že najväčším strašiakom sú infekcie dýchacích ciest, pozor aj na úrazy

Z kategórie Ostatné