11. októbra 2017 PR správyŠport od PRservis.skSITA Diskusia()

Test určil víťaza v kategórii mobilná aplikácia pre tipérov

Aj vy patríte k Slovákom, ktorí si sledovanie napínavých športových prenosov radi „okorenia“ nejakou tou stávkou? Najprístupnejšou cestou je tipovanie cez mobilné aplikácie. Najnovší odborný test odhalil, ktorá z nich je na Slovensku jednotkou.

Test uskutočnil v uplynulých dňoch známy technologický portál Živé.sk. Porovnávaniu podrobil aplikácie troch popredných slovenských stávkových spoločností – Niké, Fortuna a Tipsport. Kým na 2. a 3. mieste boli rozdiely minimálne, víťazom sa stala aplikácia od Niké, čím obhájila víťazstvo v podobnom teste spred dvoch rokov. A čím teda Niké svoju konkurenciu predčila?

Viac o víťaznej aplikácii Niké sa dočítate tu : https://www.nike.sk/tipovanie/clanok/aplikacia-nikee/?utm_source=webnoviny.sk&utm_medium=PR&utm_content=zive.sk&utm_campaign=TIPERSKA_APLIKACIA_2017

Testeri zo Živé.sk ocenili prehľadnosť, intuitívnosť jej ovládania, a predovšetkým rýchlosť aplikácie Niké. Vyzdvihli aj bezpečnostné prvky tejto aplikácie, ako je prihlásenie odtlačkom prsta, ale aj štýlové a hravé funkcionality. V aplikácii Niké nájdete kompletnú ponuku tipovania, odborné analýzy a okrem toho si môžete zahrať aj obľúbené virtuálne hry či vyskúšať Šejker. Jednoduchým zatrasením mobilu si v Šejkri dokážu aj menej skúsení tipéri namiešať taký koktejl tipov, ktorý má šancu na úspech. Z testu vyšla aplikácia Niké ako najprepracovanejšia a naďalej tak kraľuje na tróne aplikácií pre tipérov na Slovensku.

Najlepšia mobilná aplikácia je k dispozícii pre Apple aj Android úplne zadarmo. Stiahnuť si ju môžete tu.

Slováci sa rozhodli podporiť slovenskú firmu. Tá bezbolestne odhaľuje rakovinu. Pridať sa môže každý, navyše, so zaujímavým očakávaným výnosom Slovákov poteší nový český prémiový ležiak Krušovice Bohém

Z kategórie Šport