16. apríla 2012 PR správyFinancie od PRservis.skSITA Diskusia()

Poštová banka dáva tento týždeň pôžičku s úrokom 8,9 % p.a.

BRATISLAVA 16. apríla – Atraktívnu úrokovú sadzbu 8,9 % p.a. má len tento týždeň možnosť získať každý, kto v Poštovej banke požiada o pôžičku na bývanie vo výške od 3 500 € do 20 000 €. Limitovaná ponuka platí len do 20. 4. 2012.

Atraktívnu úrokovú sadzbu 8, 9 % p.a. ponúka Poštová banka počas limitovaného obdobia skutočne každému, kto v ktorejkoľvek pobočke banky alebo na pošte požiada o pôžičku na bývanie vo výške od 3 500 € do 20 000 € s dobou splatnosti od 3 do 10 rokov. Spolu s atraktívnou úrokovou sadzbou získajú klienti aj ďalšie výhody:

získanie úveru bez založenia nehnuteľnosti
bez dokladovania účelu
bez ručiteľa
nemennú výšku splátky počas splácania úveru
možnosť odkladu splátok až na 6 mesiacov
možnosť poistenia schopnosti splácať úver

Na vybavenie limitovanej ponuky extra výhodnej pôžičky na bývanie s úrokom len 8,9 % p.a. stačí žiadateľom občiansky preukaz a spravidla len jeden doklad s adresou nehnuteľnosti uvedenou v zmluve (napr. SIPO, faktúra za elektrinu, plyn, telefón či vodné/stočné). Limitovaná ponuka platí len do konca tohto týždňa.

yv

40 000 eur na projekty, ktoré spoja mladú a staršiu generáciu Radošinci pred Vianocami prinášajú premiéru – Madona s dieťaťom od Stanislava Štepku

Z kategórie Financie