25. októbra 2017 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Nové SUV ŠKODA KAROQ pritiahlo do Šamorína tisícky predajcov z 22 krajín

Bratislava 25. októbra 2017 – ŠKODA svoj najnovší automobil ŠKODA KAROQ fyzicky predstavila slovenským motoristom len nedávno na nitrianskom autosalóne, no už po niekoľkých dňoch pozornosť vzbudzuje nezvyčajná koncentrácia týchto kompaktných SUV v okolí Šamorína. ŠKODA AUTO si vybrala slovenský rezort X-Bionic Sphere pre organizáciu rozsiahleho medzinárodného školenia, na ktorom sa vyše 3 800 predajcov, vedúcich predaja a servisných poradcov ŠKODA z 22 krajín zoznamuje s novým modelom značky do najmenších detailov. K dispozícii majú až 120 automobilov ŠKODA KAROQ, ktorých jazdné vlastnosti spoznávajú aj na okruhu Slovakia Ring, či počas panoramatických jázd v okolí Šamorína a vodného diela Gabčíkovo.

„Je nám veľkým potešením, že centrála automobilky ŠKODA si na predstavenie nového SUV predajcom z rôznych kútov sveta vybrala práve Slovensko. ŠKODA KAROQ predstavuje ďalšie pokračovanie SUV ofenzívy automobilky, preto je veľmi dôležité, aby pri spustení jeho predaja boli pracovníci čo najlepšie pripravení poskytnúť zákazníkovi všetky požadované informácie,“ hovorí Ing. Marek Růžička, konateľ ŠKODA AUTO Slovensko.

Slogan marketingovej kampane, ktorá bude predaj automobilov ŠKODA KAROQ podporovať, je „Another Way“, teda vidieť veci inak. V rovnakom duchu sa nesie aj toto podujatie, na ktorom sa v rezorte X-Bionic Sphere zúčastňuje 3 826 predajcov, vedúcich predaja a servisných poradcov ŠKODA z 22 krajín. V priebehu mesiaca (od 5. októbra do 11. novembra) spoznajú „ŠKODA KAROQ story“ z pohľadu zákazníka – od prvého pohľadu na kompaktnú karosériu, cez jeho prezretie v showroome autorizovaného predajcu, až po vyskúšanie automobilu na cestách. Odborné vedomosti tak skombinujú s vlastnými skúsenosťami a prežitými pocitmi počas jazdy. K dispozícii majú rozsiahlu flotilu, ktorú tvorí až 120 automobilov ŠKODA KAROQ. Kompaktné SUV tak priťahujú pozornosť nielen svojim dizajnom, ale aj úctyhodnou koncentráciou.

Nový automobil ŠKODA KAROQ svoju svetovú premiéru zažil na septembrovom autosalóne v nemeckom Frankfurte, začiatkom októbra toto kompaktné SUV spoznali aj návštevníci nitrianskeho autosalónu. Slovenskí motoristi si automobil ŠKODA KAROQ už môžu objednávať u všetkých autorizovaných predajcov ŠKODA na Slovensku.

Union otvoril v Trenčíne modernú pobočku, klienti sa môžu tešiť na väčší komfort i rýchlejšie služby Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?

Z kategórie Ostatné