23. júna 2016 VyhláseniaŠtátna správa od PRservis.skSITA Diskusia()

MV: Tají vilu za milióny?

BRATISLAVA 23. júna – Týždenník Plus 7 dní vo svojom článku Tají vilu za milióny?…hrubo zavádza čitateľov výmyslami o vlastníctve vily Roberta Kaliňáka v Bratislave. Síce sa vo svojom titulku redaktor pýta, či minister vnútra tají vilu za milióny, v skutočnosti sa však redaktor ani neunúval túto otázku položiť na Tlačové oddelenie Ministerstva vnútra SR.
Redaktor sám sebe položil otázku a sám si aj odpovedal, ibaže jeho odpoveď je čistý nezmysel. Keby si dal tú námahu a spýtal sa, bez problémov by sme mu vyargumentovali, že spomínaná vila vôbec nie je, nebude a ani nikdy nebola Roberta Kaliňáka. Už v minulosti sa Robert Kaliňák do médií vyjadril, že to nie je jeho dom a ani netúži po dome, ale chce bývať v byte. Zariadil si také bývanie, v ktorom je šťastný a nevidí dôvod na sťahovanie. Tento článok sú dve strany čistého klamstva založeného na domnienkach redaktora, ktorý sa ani náznakom nesnažil nájsť pravdu.
Je to výsledok neprofesionality, podupania novinárskych pravidiel a etiky a úplného ignorovania tlačového zákona, z ktorého jasne vyplýva, že novinár má dať priestor na vyjadrenie všetkým zainteresovaným. Ak by k tomu došlo, mohol sa týždenník Plus 7 dní vyhnúť tejto hanbe.

Tlačové oddelenie Ministerstva vnútra SR

es;bl

Mágia, džinovia a čarovná lampa. Fantasy inšpirované rozprávkami Tisíc a jedna noc Každé zaklopanie na dvere môže znamenať koniec

Z kategórie Štátna správa