Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
24. februára 2017 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Ktoré recepty vyhľadávajú Slováci najčastejšie?

BRATISLAVA 24. februára 2017 – Čo budeme dnes variť? Večná otázka, na ktorú často hľadáme odpoveď, keď sme už vyčerpali tradične sa opakujúci domáci repertoár. Ak hľadáte inšpiráciu, máme pre vás skvelý tip – kliknite na https://kuchynalidla.sk/. Nájdete tam mnoho chutných receptov od známych šéfkuchárov, ktoré pripravíte rýchlo a jednoducho. Týchto päť receptov vyhľadávali návštevníci stránky v roku 2016 najčastejšie. Vyskúšajte ich!

Pre mnohých z nás je neodmysliteľne prvým chodom jedálneho lístka chutná polievka. Krémová tekvicová polievka je skvelá v tom, že príjemne zahreje najmä v chladnejších dňoch a naopak v teplejších zasa osvieži a zasýti, keď ju servírujeme len jemne zohriatu. Najchutnejšia je z tekvice hokkaido a jej prípravu zvládne aj začiatočník. Celý postup aj s potrebnými surovinami nájdete TU. 

Klasickú Cesnakovú polievku jednoducho milujeme. Preto nesmie chýbať ani medzi piatimi top receptami na kuchynalidla.sk. V rôznych regiónoch Slovenska ju pripravujú podľa tradičných receptov starých materí. Varia ju s chlebom, zemiakmi, krémovú, ale aj číru. My vám ponúkame jednoduchý, veľmi chutný recept, hotový doslova za pár minút. Všetko, čo k nemu budete potrebovať, nájdete TU. 

Pizza v sa v slovenských kuchyniach tak udomácnila, že pomaly ju prestaneme považovať za taliansku špecialitu. Ochutnali ste už pizzu s bryndzou, oštiepkom alebo so smotanou a kôprom? Ktovie, čo by na takéto kulinárske experimenty povedali Taliani… Radšej ich nebudeme pokúšať a ponúkneme vám recept, ktorého základom je tenučké chrumkavé cesto. Pizzu so šunkou a salámou ocení každý a postup s ingredienciami na jej prípravu nájdete TU. 

Špagety s omáčkou Bolognese tiež patria k našim obľúbeným jedlám. Sú ľahké, chutné, môžeme si ich dopriať na obed i večeru. Skrátka, špagety „môžeme“. A máme pre vás recept aj na pravú domácu taliansku omáčku Bolognese s čerstvými paradajkami a mletým mäsom. Jej príprava síce trvá trošku dlhšie, ale určite stojí zato a ocenia ju všetci, ktorým tradičnú taliansku pochúťku ponúknete. Celý postup a suroviny nájdete TU. 
Ak hľadáte recept na trošku slávnostnejšie menu – vyskúšajte Bravčovú panenku v lístkovom ceste. Možno to na prvý pohľad vyzerá trošku náročne, ale nie je to tak. Túto výnimočnú pochúťku, ktorá pôsobí aj na tanieri mimoriadne slávnostne, pripravíte celkom jednoducho. Postup a suroviny na jej prípravu nájdete TU.

K téme

Paradajs Photo Fest – Banská Štiavnica vstupuje na scénu medzinárodných fotografických festivalov Kam po vysokej škole? Program Teach Next ponúka absolventom unikátnu možnosť ako naštartovať kariéru

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Ostatné

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.