20. januára 2017 PR správyKultúra od PRservis.skSITA Diskusia()

Katka Knechtová vás pozýva na svoj akustický koncert

Katarína Knechtová nadväzuje na svoj predchádzajúci úspešný rok a úspešné turné. Šarmantná speváčka vás pozýva na svoj akustický koncert do DK Zrkadlový háj.

Rok 2016 bol z pohľadu speváčky a hudobníčky Kataríny Knechtovej mimoriadne silný. Nielenže sa predstavila ako jeden z hlavných hostí na koncertoch svojej bývalej domovskej kapely IMT Smile, ale pripomenula si aj dvadsiate výročie ich spoločného singlu Nepoznám a pretavila spoluprácu s Cigánskymi Diablami a stočlenným budapeštianskym orchestrom. Okrem toho vydala album svojich najobľúbenejších piesní. Doska Premeny nie je klasickou „bestofkou“, ale Katkine obľúbené piesne sú nanovo postavené v symfonických aranžmánoch. Obsahuje hity ako Muoj Bože, Spomaľ či Slnečná balada. Vyšiel v októbri a Katarína Knechtová k nemu predstavila aj nový singel FEA, ku ktorému vznikol videoklip nakrútený v New Yorku. V meste, ktoré nikde nespí, a v jeho susednom New Jersey Katka odohrala dva koncerty.
Turné na podporu albumu pokračovalo v siedmich slovenských mestách a jeho záverečnou bodkou bude akustický koncert v priestoroch DK Zrkadlový háj.
Vstupenky v predaji siete ticketportal a v pokladniach KZP: DK Zrkadlový háj a DK Lúky.

Informácie o koncerte:
Katarína Knechtová / DK ZRKADLOVÝ HÁJ / 16.02.2017 / 19:00 / 15 €
Video linky:

xa

Katarína Gillerová a jej nový román Ako vietor Výhody Union zdravotnej poisťovne oceňujú lekári i známe matky. Prečítajte si, čo o očkovaní píše hviezdna Katka Jakeš

Z kategórie Kultúra