9. septembra 2013 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Historicky prvý PIVOBRANA FEST

BRATISLAVA 9. septembra – Hnutie na obranu nezávislého slovenského piva PIVOBRANA zažije cez víkend historický okamih. Prvý raz sa na spoločnom podujatí PIVOBRANA FEST stretnú takmer všetci jeho členovia a oslávia už rok svojho boja za poctivé pivo. V rámci tradičného Radvanského jarmoku v Banskej Bystrici bude 13.-15. septembra na Moyzesovom námestí veľký stan, kde si prídu na svoje všetci fanúšikovia tohto hnutia.

Predseda Asociácie malých nezávislých pivovarov Slovenska, Ing. Ľubomír Vančo, sa teší zvýšenému záujmu o malé pivovary: „Podujatie vzniklo preto, aby sme upozornili verejnosť, že na Slovensku poctivé domáce pivo, ktoré nepodľahlo tlaku nadnárodných pivných gigantov, stále žije a darí sa mu. Je úžasné vidieť, ako sa pivári zaujímajú o tradičné pivo, ako si ho vychutnávajú a degustujú. Preto sme im vyšli v ústrety a myslím si, že na PIVOBRANA FESTE si každý fajnšmeker nájde svojho favorita.“

Stan PIVOBRANY bude ponúkať takmer 20 druhov pív z 12 nezávislých pivovarov. Návštevníci sa môžu okrem degustácie aj prihlásiť do otvoreného hnutia PIVOBRANA a vyjadriť tak svoju podporu domácemu slovenskému pivu. Počas 13.-15. septembra sa budú na PIVOBRANA FESTE čapovať pivá z pivovarov: Urpiner, Kaltenecker, Golem, Victoria, Sessler, Štramák, Richtár Jakub, Stupavar, Sandorf, Egídius, Meštiansky pivovar a Brontvai. Všetko o PIVOBRANA FESTE je na stránke www.pivobrana.sk, ako aj na sociálnej sieti.

PIVOBRANA je otvorené hnutie na obranu nášho nezávislého slovenského piva. Chráni naše tradičné slovenské pivovary a minipivovary, ktoré si zachovali vlastnú identitu a nezávislosť voči globálnym pivným gigantom. Hnutie PIVOBRANA bolo založené v roku 2012 členmi Asociácie malých nezávislých pivovarov Slovenska. Vstúpiť do PIVOBRANY môže každý, komu záleží na dobrom pive. Všetko na www.pivobrana.sk.

ax

Turistickú sezónu v Holíči zaháji historický sprievod a módna prehliadka Rekordné predaje AURES Holdings v prvom štvrťroku posilnila generatívna AI v kontaktnom centre

Z kategórie Ostatné